19 juli - 19:36

Jo, de va ju ett tagsen nu. Har inte vart hemma. Är dock fortfarande inte hemma, för jag sitter på tågstationen och väntar på Ebba för hon kommer med tåget snart, eller sen eller nått. Vet inte, orkar inte ha koll.
Har i alla fall gått i malmö hela dagen. Gillar igentligen inte att shoppa så mycke, tycker att de blir tråkigt efter en liten stund. Men eftersom att ni inte bryr er om att jag inte tycker om att shoppa så ska jag inte slösa på eran dyrbara tid och skriva om de. Köpte tre par örhängen, en kofta och en eyeliner, och lite annat smink. Köpte också ett par nya solglasögon :) dom är la rätt awesome faktiskt.
Kanske verkar sur eller så men är bara lite trött på folk som ska kommentera onödiga kommentarer på MIN bdb, där jag trodde att jag fick skriva vad JAG ville, eftersom att de är MIN bdb. Men nja.. de verkar ju inte riktigt vara så. Folk som tar texter all the time kan också vara lite irriterande. Men man får väll bara hålla käft och se glad ut så blir folk nöjda :) Orkar inte bråka för småsaker. Dessutom är bdb tråkigt så lägger la ner det snart. Så slipper jag sura för kommentarer och folk kan heller inte ta texter jag skriver :) känns soft.
Nu ska jag heller inte nörda här mer, får la gå o hitta på något annat kul. Typ sitta på en bänk och kolla in i väggen eller så. Ha det så kul, för det ska jag ha :)
/A


9 juli - 23:21

will be gone in a few weeks
start something new, maybe start over again
you can reach me on the phone

9 juli - 20:18


You're beautiful. incredibly beautiful.

9 juli - 20:11

Jag har nästan packat klart alla grejer, lite få saker kvar..
Tidigt på morgonen imorgon drar jag, vid 6 eller nått. Då lämnar jag edet, tack o lov.
Gött att komma bort från allting ett tag, bara vara med sig själv o ta det lungt. Sitta på stranden helt själv och bara tänka. Eller kanske sätta sig på nån kulle långt upp och titta ner över vattnet på kvällen. På en vacker solnedgång.
Åh vad härligt, gamla minnen från förra sommarn. Då som faktiskt det mesta fungerade, då jag inte visste om saker o ting.
Numer har allt dedär försvunnit, till andra sidan eller nått.
''keep going'' är vad dom flesta säger, och dom kanske har rätt? eller..? Ska man verkligen försöka glömma saker som man brukade älska, folk som fanns där för en.. sånna som man kanske numera hatar.
Det är inte lätt när det är svårt.
Vissa säger att man ska vänta på saker, och då ställer jag alltid frågan till mig själv.. ''vänta på vad?''

sometimes isn't your ''friend'' who you thought it was
det är så det brukar vara.
Den du umgicks med oftast, den som alltid var extra snäll mot dig, den som du trodde att du kunde lita på, den som du aldrig trodde skulle tjalla vidare saker till folk. den personen visar sig vara någon helt annan. Någon som älskar att få ur folk privata meningar, och sen faktiskt snacka vidare med andra..

haha, vet inte varför jag har börjat skriva om sånthär på min blogg helt plötsligt, bara blev :P
Har ändå inget annat att säga, så det är väll lika bra att jag skriver på om massor som ingen läser :)
that's me my friend


8 juli - 23:22

Hey, jag vet inte varför.. men jag började plötsligt tänka på att jag faktiskt vill flytta. Och byta skola. Start over, start something new. Snackar ju nästan inte med någon som de är just nu ändå, känns inte riktigt som att jag passar in här. Inga lärare på skolan gillar mig, och några utav mina ''kompisars'' föräldrar kollar på mig som om att det var fel på mig. Det kanske låter jävligt deprimerande, och kanske tillomed helt sjukt, men alltså.. Jag kan igentligen inte förklara vad jag igentligen menar.. det går bara inte, på nått.. konstigt sätt.
''Hur svårt är det igentligen?'' den frågan ställer jag till mig varje dag. För hur svårt är det igentligen, att flytta? byta skola? skaffa nya kompisar? Om man verkligen vill och verkligen försöker..
Känns så jävla dumt att skriva sånt här, för ingen läser ju ändå, och för mig spelar de faktiskt ingen roll. För min blogg är lika tråkig som dom flesta andras där ute :P (inget illa menat) Så varför kolla just min blogg, när de finns så många andra bloggar, som ser likadana ut som min, som antagligen skriver lika tråkigt, och som troligtvis inte har sådär jättemånga besökare.
People wonder, people wish.

Jag har igentligen aldrig tänkt så jätte mycke på döden, vad händer sen?
Ge sitt liv för någon man älskar känns som en bra död.
Jag vet inte varför jag skriver detta, och jag vet inte varför du läser, but people don't know everything. Och så är det ju, right?
The life is like an fairlytale, det är så många säger. Och dom kanske har rätt..
Medans man kan så ska man göra så många misstag som möjligt, så att när du ska välja, så behöver du inte chansa, då vet du redan.
Jag har aldrig kännt mig normal, och vill heller inte vara det.
Jag vill heller inte att folk ljuger för mig för att göra mig glad. Om du tänker säga sanningen, gör det med en gång.
Känner mig knäpp just nu, but it's me, that's who i am and who i want to be.

8 juli - 15:19

Jag har lagt in alla bilder från stockholm på datorn nu, så jag tänkte lägga upp några här som jag lovat :)

















sådär!
Orkade inte lägga upp alla bilder, men där kom några i alla fall :)
Har haft jättekul i stockholm. Får la hoppas att jag åker dit nån gång när jag kommit hem från skåne också ;)
yeee, puss


7 juli - 23:11

Kom hem för några timmarsen, satte mig o kollade på tyskland - spanien med en gång och som dom flesta redan vet så vann ju spanien med 1-0. äckelspanien. Tyskland borde verkligen vunnit, dom förtjänar de! Spanien har inte ens vart bra, dom förtjänar de inte. Bläckfisken valde fel låda, jävla bläckfisk!
Har inget mer att skriva, för jag är på dåligt humör.
hörs


7 juli - 17:35

Tjee, de va allt ett tag sen :)
Sitter på tåget påväg hem från stockholm just nu (n) askasst. Har vart så otroligt kul dom dagarna jag har vart i sthlm :)
Måndag : Kom till sthlm, erik hassle (konsert)
Tisdag : skhlm, eclipse
Onsdag : Shopping på plattan &gallerian, gått runt. wey, åker ju hem idag också..
Bilder från konserten och sånt kommer jag lägga in när jag kommer hem för jag vet inte hur man lägger in bilder från kameran till denna datorn ^^
Ni kan ju vara lite gulliga o smsa med mig om ni känner för de, för jag har rätttttt tråkigt :P Har åkt i 75 minuter nu ungefär. Vet att ni bryr er ;D lol

Troligtvis åker jag till skåne på lördag morgon, annart åker jag på fredag kväll. Blir borta tre veckor denna gången, asgött :)
jaja, får ta o hitta på nått kul ett tag frammåt nudå :P
vi hörs

4 juli - 23:02

Har packat klart allting nu, tror jag..
känns som att jag har glömt hälften, men de får gå ;D
Imorn kväll blir de erik hassle konsert<3 och på tisdag kväll blir de eclipse :)
Åker tåg o buss länge imorn, så ni får vara rätttttt sociala på mobilen, även om de är tidigt :D
maha, nu ska jag i alla fall ta o lägga mig eftersom att jag ska upp tidigt imorn.
puss x


4 juli - 18:13

Gött på stranden igår med niko! Lite brun blev man i alla fall ;)
Vi skulle igentligen sova i tält, men efter att ha slått upp tältet så fick vi för oss att de skulle regna inatt, så vi sov inne istället, som tur va.. eftersom att de faktiskt regnade på natten ^^
Aja, jag håller i alla fall på att packa eftersom att jag ska till stockholm imorn :D Så otroligt gött.
Vid 8 imorn kväll ska jag o ebba kolla på erik hassle ♥ Ska också checka eclipse nån dag trorja :)
Fast blir inte borta länge denna gången, bara till onsdag :/
På torsdagen ska jag packa upp och packa nytt, för på fredan, kanske lördan åker jag till skåne och blir borta i tre veckor :D wehoo
Ni får skicka masssssa sms! Är iförsej lite dålig teckning i skåne, men svarar så fort jag kan :)
wi, nu ska jag ta o fortsätta packa och sen ska jag lägga mig tidigt också.. eftersom att jag ska upp SENAST halv 5 på morgonen imorn >< gaah. jaja, får la sova på tåget eller nått..
puss :)

HÄR & HÄR är mina spotify listor, eftersom att de är många som har frågat om dom ;)

2 juli - 23:20

ÅÅÅÅH, JÄVLA URUGUAY!!!!!!!!
ALKREIURHJ LERSE HTSL RJTSK STSSD KFS HAL J,TJTS TJAFGHFN H KGHSDKTGS JBFD,SK FHSJFNSGHXDS DDDGS DGJGJDFBSGNSET LDHGKSJM GTNILRHSM FRNSM S,K KJTGSHTSJDGN.DSTGS HFNG,KNSJC,JTS KHNSKTJADKRNSKDFJELSGNÖDLF,G KSDKGJÖRLGJSLD, FSLODTJSEDHGSDLFKGDJFGSBFMGNL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
FUSKAREEEEEEEEEEE!!!!!!!! ;@;@;@
åååh, gonatt.

2 juli - 20:55

Tjeao
Sitter i soffan o kollar på fotboll, uruguay - ghana 0-0 än sålänge. Hejar la lite på ghana, varför vet jag inte.. nått jag fått för mig bara, dom har la snygga färger på dräkterna eller nått ^^
Aja w/e
Niko är i sverige igen :D:D Så vi kanske drar ut till lilla hawaii med mamma imorn =)
Hihi, jag har saknat mig sötnos<3
Snackade i telefon med henne rätttttt länge förut, hon satt på bussen och hade tråkigt och jag vet hur tråkigt de är när folk inte är sociala så jag va faktiskt gullig o va social med henne en låååång stund :)
Aja, får ta o lägga märke till matchen lite nu.. vi hörs

2 juli

Hey sunshine
Har solat i nån timme nu, gick in för att de blev så varmt men solar antagligen mera sen :]
Hörde att de skulle bli jäkla gött väder på lördag, så jag tror att jag drar till havet den dan :)
Yup, så ligger det till just nu. hörs sen

2 juli - 13:10

Gomorron! Kollade nyss på desperate housewives, ett av värledns bästa program =)
Har fixat mig lite så jag ska dra ut o sola strax, gött väder idag ^^
Haha lol, gjorde ett test på facebook igårkväll &mitt artist namn är tydligen Fandily ;) Brukar inte vara inne på facebook så ofta men eftersom att jag inte hade nått annat att göra så fick de bli de =)
Aja nu drar jag i alla fall ut o solar. puss
http://nellietullie.blogg.se värt att kolla

1 juli - 18:45

Vid tolv mötte jag Felicia Wilma &Olivia vid skolan, Nattas buss skulle igentligen komma då men så hade hon missat bussen, så hon skulle komma om två timmar ungefär. Så vi drog ner till älven sålänge o satt där en stund o snacka, kände på vattnet också och de va faktiskt inte så kallt så jag o felle satte oss på en sten o doppa fötterna :) Efter ett tag så tröttnade vi på o sitta där så vi drog upp till pizzerian o satte oss på trottoaren mittemot o lyssna på musik en stund. Sen skicka Natta ett sms och skrev att hon skulle komma om en halvtimma ungefär så vi drog upp till sibylla o satte oss där, och självklart så fick Olivia o Wilma syn på Sex and the city 2 skylten vid bion så dom sprang dit o boka biljetter till ikväll medans jag o felicia chilla i solen ;)
Sen kom ju Natta dåva, drog hem hit en stund o spela kort o lite sånt.. Efter ett tag så skulle Olivia Wilma &Felicia hem o äta &då blev de bara jag o Natta kvar, fast de blev inte så länge för sen följde jag henne till bussen &hon åkte hem.
Yea0, schnice dag har de i alla fall vart :) riktigt stek väder också. Är bara jäkla trött just nu :P
aja, vi hörs


1 juli - NATTA KOMMER TILL EDET

Åyes! Natta älskling kommer till edet idag, så jag ska faktiskt bara fixa mig sen ska jag, olivia, felicia o wilma möta henne vid bussen :)
Om vädret håller sig såhär fint så kanske vi tar bussen upp till ryrsjön, nice jag kommer de bli :D
Somsagt så ska jag fixa mig nu, vi hörs sen :)
/A

00:40

lol, snacka om att glömma av tävlingen som jag sa skulle pågå till 20:00 denna kväll.. w/e, jag har sagt att jag suger på att hålla koll på grejer ^^
Deltagarna i tävlingen var ;
Olivia - http://oliviiiaabrahamsson.blogg.se
Nellie - http://nellietullie.blogg.se
Natalie - http://natalitefahlstrom.blogg.se
Sara - http://baraminsarasblogg.blogg.se
Ett stort tack till er!
Jag har lottat fram vinnaren, &jag har inte fuskat över huvetaget!

Vinnaren i tävlingen blev Nellie! Grattis! :D
Härlig tjej säger jag bara.
Checka hennes blogg http://nellietullie.blogg.se, du kommer inte ångra dig!
Nellies blogg kommer att vara med i dom flesta inlägg jag gör, inte alla.. men dom flesta :)
Grattis ännu en gång, och tack till er som valde att vara med &tävla! :)
xoxo

RSS 2.0