10 februari - 07:35

Är inte inne på ''rätt'' data så jag kan inte lägga in bilder på denna datorn, vilket betyder att det inte va nån idé att ta några 'outfits'' bilder, får bli en annan gång ;) Har ju iofs en bild från när jag köpte det som jag kan lägga in :)


Yes :) Det är de jag har på mig idag + en vit Gina tröja ;)
Det snöade (?!) så mycket när jag vakna så det fick bli mjukisbyxer idag, fast dom är ju snygga så det gör ju inget :)
Tråkigt med snön också, borde inte vara så.. Den ska försvinna helt nu tycker jag! Skynda dig Sommar 2011! :)

Ska dra iväg med en kompis till skolan strax, have to go CIIAAO :)

NY BLOGG PÅ G!

Har börjat köra med en annan blogg nu! :) Namnet på denna bloggen är så jobbigt att komma ihåg, vilket gör att många inte kollar den. Hoppas den andra blir bättre, ska börja blogga där istället, har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ha kvar denna bloggen eller inte, får se hur jag gör :)
Glöm nu inte att kolla in..
http://annaalouise.blogg.se

http://annaalouise.blogg.se
http://annaalouise.blogg.se
SEE UU! :)

9 februari - 15:59

Så! Nu är jag äntligen klar med pluggningen! ;) Jag har åtminstonde skrivit klart, ska bara skriva ut den fast det vet jag inte hur man gör så jag får kämpa med det sen ;)
Nu ska jag lägga ut bilder på några snygga skor från scorett, love it! :)




Ovanför har ni ett par av dom snyggaste skorna jag vet, helt klart.
Snygga va? :) Har även ett par skor till, som jag studerat länge och gud vet hur länge jag har velat ha dom. Dom finns inte längre kvar på scorett's sida men jag ska åka upp till stan i helgen och jag hoppas verkligen att dom är kvar för då köper jag dom med en gång, det ska du veta! ;)
Har ingen bild på dom skorna på denna datorn och jag kan heller inte ta dom från scorett's hemsida eftersom att dom inte finns där längre, somsagt. Men jag lägger ut bild på dom så fort jag loggar in på den andra datorn! :)

9 februari - 18:04

Sitter och skriver om hjärtat, hur det fungerar och hur det ser ut osv eftersom att jag tycker att det är så intressant :)
Dedär lät lite fel, eller? ;) Pluggar faktiskt, fast snart är jag klar och då ska jag visa världens snygga skor och även några andra snygga skor :) Lovar att skynda mig ;)


8 februari - 19:19

Hejsan alla vackra!
Ligger i soffan och kollar på Bachelor, inte världens bästa program men jag väntar som vanligt på Halv 8 hos mig ;)


Jag har ingenting roligt att berätta så jag ska väl ta och fortsätta kolla på Bachelor at the moment. Ni får fortsätta med erat så hörs vi senare :) /A

8 februari - 07:40

Snabbt inlägg.
Bloggade ingenting igår, jag vet.
Nu har jag rätt bråttom eftersom att jag ska åka med en kompis, vi hörs senare! :)
Dagens outfit:

Kass bild, det är iaf lacktights och en kofta. /A


6 februari - 19:12

@##%€@""%##@@=&%%$¤¤##
SKOJAR DU MED MIG ELLER?!?! :(


6 februari - 17:54

Skulle igentligen slänga in ett snabbt inlägg i morses innan jag åkte till matchen men när jag satt och skrev så hörde jag att det plingade på dörren så jag fick helt plötsligt väldigt bråttom så jag bara klicka ner allting, tänkte mig inte riktigt för. Jaja, that's life without wife, ni vet hur man säger.
Skulle igentligen träna efter matchen men vi hann inte hem till den, fast det gjorde ju iförsej inte så mycke.
Kom hem för inte så längesen, matchen slutate 2-0 till dom andra, menmen.


Sverige - Spanien i EM 2008

Senare blir det Solsidan, ibland kan söndagar vara rätt bra. Fast nä, inte ens om det är solsidan. /A


5 februari - 22:53

Soz.. Har inte hunnit blogga nått idag innan.
Gick och la mig tidigt för en gångsskull så jag vaknade vid 10 idag, snabbt upp och käkade, hjälpte till att fixa efterätten som skulle stå i kylen i några timmar eftersom att vi har ''gäster'' idag. Fanny ringde ang. åka in till stan. Fick bli så, slänge snabbt på mig ett par andra kläder och fixade till mig lite sen drog jag somsagt in till stan med henne. Detta blev lite långsökt men det jag försöker säga är att jag har varit upptagen det mesta denna dagen så det har inte blivit några updates, hoppas ni har klarat er ;)
Nu är ni förstås nyfikna på vad jag har köpt? Kommer häääär :)..




HM | BH;ar 258:- , Trosor 150:-

HM | Tjocktröja 149:- , T-Shirt 99:- , Shorts 80:-


Bikbok | Vit tjocktröja 99:-  Mjukisbyxer 199:-

Gina Tricot | Kofta 249:-

Köpte även Te till mamma för 30:- eftersom att hon är så gullig :)
Totalt 1313kr :)
Det är fortfarande lite grejer som jag nog ska köpa, hann inte med allting eftersom att affärerna stängde vid 5. Får bli nästa gång ;)



Kollade på Melodifestivalen förut, kollade mest för att tvn stog på.. är inte precis ett fan utav de programet, mer en trend ;)
Den jag tyckte va klart bäst va ju nummer 2, Swingfly - Me and my drum. Go låt :)
Den andra favoriten blev ju Danny - In the club. Som dom flesta vet så va det ju dom låtarna som gick till globen med en gång WIHOO

Nu ska jag dra och packa fotbollsväska till imorgon, har utematch på Orust :)
Ha det bra! /A

4 februari - 21:35

Ligger i soffan och kollar på med min ena dator i knät, känner mig gammal och grå ;)
Denhär fredagen har vart kass (bortsett från träningen). Mamma är inte hemma så jag och Ebba är hemma själva, EN FREDAGKVÄLL. Har så himla tråkigt just nu, har igentligen ingenting roligt att berätta heller så det blir väl inte speciellt roligt för er heller :P
Vi får se vad som händer, hoppas ni har en kul fredag iallafall :) /A

4 februari - 16:08

Snabbt hem till mig efter att ha varit hos Fanny en lång stund.
Slänger in ett snabbt inlägg eftersom att jag har räättt bråttom just nu, ska slänga på mig träningskläderna och fixa håret sen drar jag på träning, wiho.. alltid lika kul :)
Vi hörs mer ikväll. /A


3 februari - 18:44

Försökte fixa ''en egen hemsida'' förut, jag fick den och jag kunde logga in på den och allting men jag hade ingen aning om hur man fixade designen eller nånting. Okej visst.. jag är inte världens bästa på nya sidor och sånt över huvetaget men det gick inte ens att lägga in inlägg på den och då är det ingenting värt så jag la ner alltihopa.
Jag håller mig nog till Blogg.se för stunden för här vet jag ju iallafall hur man uppdaterar, inte sant? ;)

Kom nyss ut ur duschen, ska ta och fixa till mig lite och antagligen käka nånting och eftersom att det är torsdag + Halv åtta hos mig så betyder det att det är final idag, det kan ju ingen människa missa! ;)
Somsagt så ska jag ta och fixa till mig lite nu, får se om det blir några mer ''updates'' ikväll. Vi hörs! :)



3 februari - 17:04

Gissa vem som är glad? WIIHOOOO
Kommer ni ihåg att jag skrev igår att jag beställde en ring från http://stylebytyra.se
Fick hem paketet idag, snygg ring månste jag säga :D




3 februari - 15:49

Tjena kära bloggläsare! (många tar åt sig, njaaa)
Jag tycker att det är rätt tråkigt att sitta och kolla på andras bloggar när dom skriver ''idag har jag..'' och ''idag ska jag..'' liksom visst att man berättar en eller två grejer, eller nån speciell sak som har hänt under dagen, men man behöver väl inte babbla på om hur många tal man jobbade i matteboken eller vilken mat de va i skolan, eller behöver man? kanske..  Ett stort minus. Så jag tänker inte göra samma misstag :) -åtminstonde försöka-

2 februari - 17:17

De va på tiden! Glá Chey. Fick idag reda på att jag ska till stockholm om 34 dagar -en fredag- för att hälsa på pappa och Ebba eftersom att Ebba ska praoa där i 2 veckor, va några månadersen jag va där senast, snacka om att jag har längtat. Shoppingshoppingshopping.. woho :D

För ett tagsen tänkte jag lägga upp ett youtube klipp på bloggen med JPs -från Paradise Hotel- låt, fast det funkade inte. Och jag har försökt ett par gånger nu med olika låtar men det verkar inte funka, hoppas inte att det blir såhär i all framtid, 60% av denhär bloggen handlar ju faktiskt om musik, så är syftet iaf.

Igår kollade jag på lite smycken och sånt roligt på internet, bestämde mig för att beställa en ring från http://stylebytyra.se



Snygg va? Har även kollat på massa andra snygga grejer från tex H&M, Gina Tricot, Jfr och kappahl.







Somsagt, tur att jag snart ska till stockholm så jag kan få köpt lite snygga kläder, smycken och annat stuff :)
Vet inte när jag kommer att skriva nästa gång, ha det bra sålänge.

RSS 2.0